Sissel Hansen var på scenen i House of Scandinavia ved dette års SXSW i Austin sammen med Saga Arvidsdottir, blockchain-udvikler, Michel Wendell, GP i Nexit Ventures og Robin Daniels, head of marketing for Powered by We Technology(WeWork). Foto: Simone Okkels.

Norden skal redesigne den næste generations unicorns

Norden kan noget særligt, når det kommer til at bygge virksomheder, og er gang på gang blevet udråbt som den næste store unicorn-fabrik. Men skal Norden overhovedet være den næste unicorn-fabrik? Ikke nødvendigvis, lød det i et panel på dette års SXSW i Austin. Som region har vi en meget vigtigere dagsorden at promovere.

I Norden bryster vi os af succeser som Klarna, Spotify og Unity. Vi er gang på gang blevet udråbt, som en af de regioner i verden, der er stærkest, når det kommer til at bygge unicorns, det næste Silicon Valley. Men er vi virkelig den næste storproducent af milliardstore virksomheder, og er det den dagsorden, vi gerne vil løbe med?

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: