Morten Primdahl, co-founder af Zendesk
Morten Primdahl, co-founder af Zendesk

Morten Primdahl #2: Danmark skal løftes i kraft af vores egne forcer

Vi har stadig forskere i verdensklasse, der drives af noget andet end startups. Vi har iværksættere med fokus på andet end vækst for vækstens skyld. Vi har et dataetisk råd. Måske er der grobund for at udvikle kategorier af AI, som det er svært at forestille sig komme fra USA eller Kina. Sådan lyder det Morten Primdahl, co-founder af Zendensk, som her i del 2 også giver indblik i hans comeback i tech-verdenen.

Min vej ind i og tilbage til software

For mange år siden, valgte jeg at studere bioteknologi, fordi det med computere var min hobby, og det kunne ikke være rigtigt, at det også skulle være mit arbejde. Jeg tog fejl Efter nogle år i den forkerte retning gik det op for mig, at “det tilfældigvis er en hobby med et indbygget job”, og jeg sadlede om igen, og gik 100% efter at lave software.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: