Hatla Johnsen, CEO i uQualio
Hatla Johnsen, CEO i uQualio

Kvinder støtter kvinder for at slå kedelige funding-statistikker

Startuppen uQualio understøtter i et nyt samarbejde nonprofit-organisationen Impulse4Women med en video-læringsplatform, der skal hjælpe kvindelige founders med bl.a. onboarding og opkvalificering af nye medarbejdere. Samarbejdet skal hjælpe Impulse4Women, der har over 20.000 kvinder i sit netværk, til at slå de skræmmende lave funding-statistikker.

Partnerskabet: At dele det fælles mål

Partnerskabet mellem uQualio og Impulse4Women er igangsat for at revolutionere lærings- og udviklingsmulighederne for håbefulde kvindelige iværksættere. Formålet er at bygge bro over kønskløften i startup-verdenen, fremme økonomisk empowerment og derved sikre lige muligheder for mænd og kvinder i startup-miljøet.

 

Hjernen bag Impulse4Women

Impulse4Women er udtænkt af Taryn Andersen, en succesfuld iværksætter fra Spanien, der aktivt arbejder for ligestilling og succes for kvindelige iværksættere. Ud over at være founder og CEO for nonprofitorganisationen Impulse4Women, er hun Investor Relations Director hos THCAP Venture Capital og jurymedlem i EIC Acceleration Program.

Taryns idé om at skabe en platform til at støtte kvindelige tech-iværksættere opstod under en samtale med flere kvindelige investorer i Spanien, hvor hun fandt ud af, at der kun var fire ‘kvindelige’ General Partners i Venture Capital-økosystemet. Det blev en øjenåbner for Taryn, i forhold til de forskelle som kvindelige iværksættere oplever, når de interagerer med investorer, sammenlignet med mandligt ledede startups.

Med målet om at forbedre vilkårene for kvinder startede Taryn Andersen Impulse4Women i september 2017. Siden starten har nonprofit-organisationen scoutet kvindeledede startups med henblik på at forbinde dem med potentielle tech-investorer.

Et internationalt Advisory Board er senere kommet til under hendes dygtige ledelse, hvor kvindeledede tech-startups kunne drage fordel af bestyrelsesmedlemmernes tid og viden inden for teknologi.

 

Synergier med over 20.000 kvinder

Vi er begejstrede for vores partnerskab med Impulse4Women. Det er et væsentligt skridt mod at styrke lærings- og udviklingsmulighederne for håbefulde kvindelige iværksættere. I overensstemmelse med uQualio’s mission om at styrke virksomheder og enkeltpersoner gennem livslang læring, ser vi en verden for os, hvor kvalitetsuddannelse er tilgængelig og retfærdig for alle. Impulse4Women er den ideelle partner til at fremme denne fælles vision, og vi ser frem til sammen at skabe en meningsfuld indflydelse“, fortæller Hatla Johnsen, CEO i uQualio.

Med vores omfattende netværk på over 20.000 kvinder er Impulse4Women forpligtet til at forbinde, facilitere og støtte vores medlemmer til at få succes med deres startups. Vi forventer med integrationen af uQualio´s videolæringsplatform, at vores medlemmer kan udvide deres forretninger problemfrit, hvilket gør dem i stand til at skalere deres aktiviteter“, fortæller Taryn Andersen, CEO i Impulse4Women.

Videolæring er yderst effektivt, for eksempel til at forklare og vise kvinderne eksempler på, hvad der virker. De introduceres samtidig til uQualio platformen, hvor de får 50 % rabat på en platform til eget brug – f.eks. til onboarding eller opkvalificering af nye medarbejdere eller uddannelse af medarbejdere med tutorials, manualer, i videoformat,” tilføjer Taryn Andersen.

Det er positivt at være vidne til uddannelsens transformative kraft, når disse to succesrige kvindelige founders forener sig for at dyrke en blomstrende fremtid for kvinder i erhvervslivet til det bedre for alle.

 

Om uQualio

uQualio er et overskud med et formål, der ønsker at transformere og forbedre verden med sin innovative video eLearning platform. Fra onboarding af nye medarbejdere og uddannelse af teams til levering af dynamiske tutorials, integrerer uQualios løsning mikrolæring og gamification. uQualio styrker virksomheder og enkeltpersoner gennem en brugervenlig, GDPR/ISO-kompatibel løsning. For mere info besøg: https://uqualio.com.

 

Om Impulse4Women

Med missionen om at bygge bro over kønskløften i erhvervslivet er Impulse4Women en nonprofitorganisation, der er forpligtet til at støtte kvindelige iværksættere gennem finansieringsstøtte, mentorskab og ressourcer. Impulse4Women tilbyder et levende økosystem af workshops, begivenheder, netværk og hackathons. Platformen forener kvindelige iværksættere for at give næring til deres succes med investeringer og støtte, for en retfærdig og blomstrende iværksætterfremtid. For mere info besøg: https://www.impulse4women.org/