"Hvor vi gik ind i året med rigelig med kapital, så founders kunne vælge og vrage, er situationen nu omvendt. Founders kommer ud til noget, der ligner Københavns Lufthavn. Næsten tomme gates og få afgange. De sidste fly er lige lettet, fx 7 mio. € til Katapults impactfond eller Lunar Ways sidste runde overtegnet. Så vi kan lige så godt se det i øjnene. Det kommer til at gøre ondt. Rigtig ondt," skriver Jesper Højberg & Jakob Ellehauge Sode.

Investor: Hvordan afhjælper du startupdøden?

KLUMME: Du sidder i stuen eller sommerhuset og kan magtesløs se dine værdipapirer rasle ned og mærke C-krisen kradse. Men hvad med din portefølje af startups? Store dele af den er ved at dø. Hvad bør du gøre? Hvad kan du gøre?

Nu må ”A-holdet vise Kindness og Compassion, Creativity og (virtual) Community”, skriver Jens Peter Neergaard, en af vores investor venner, til os. Og ja, kriser kalder på det værste og det bedste i folk. Så lad os vise det sidste.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: