"Selv som enkelt iværksætter kan man opleve at få engagerede mails retur ud på aftenen fra Rolf Kjærgaard. Og mere organiseret har Vækstfondens arbejdsgruppe indbudt til møder de seneste dage blandt de forskellige enkeltpersoner, der har ytret sig om og indmeldt forslag til pakkerne."

I Vækstfondens Hule

LEDER: Hvordan går det med regeringens hjælpepakke? Hele økosystemet venter på de 3,4 mia. kr. Og er Løvens Hule nu også blevet til Vækstfondens Hule?

Lad os lige se, hvad der de facto er sket. 18. april blev alle politiske partier enige om en hjælpepakke, der dels forlængede og justerede hjælpen til det brede erhvervsliv, dels, og her vigtigst, supplerede med særlige tiltag til vækstiværksætterne. På to fronter. For det første får vi, der bevidst kører med negativt cashflow, lettet likviditeten, og for det andet hjælp til kapitalrejsning, fordi vi, som regeringen skriver med lidt andre ord, ikke er bankable.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: