Frederik Ploug: #1 – Hvordan får jeg min startup til at ligne en million for under 1000 kr.?

Lad os bare prøve for sjov. Her er en hurtig og lavpraktisk demonstration, hvor jeg (Frederik fra Keystones) bringer en startup-idé et lille ”kvantespring” tættere på virkeligheden. Det får navn, form, farve og et professionelt look for sparsomme ressourcer.

Bootstrapping bringer hermed og for første gang tips, tricks, råd & informationer fra Frederik Ploug, partner i Keystones. Følgende er forfattet af Frederik selv, hvorfor Bootstrapping vil holde sig ude af teksten fra nu.

Over årene har jeg screenet nogle tusinde startups. Jeg kan godt skrive under på, at et elegant førstehåndsindtryk hjælper med at åbne døre, når iværksættere indleder sin charmeoffensiv hos investorer – og nok også hos potentielle partnere, leverandører, kunder, medstiftere, team-medlemmer, rådgivere og ikke mindst pressen. Udfordringen er, at finde balancen mellem overpolering og den pinlige sandhed. Slutresultatet af min lille natte-øvelse kan du se i videoen her: