Tor Arnbjørn og Dorte Palle, CEO & COO i Rakkerpak Productions

Founder – led dig selv til bedre balance og effektivitet

Vi kender det – kunden ringer, og vi opgiver alt. Alt for lange arbejdsdage og nætter og manglende fokus på egen kompetenceudvikling og ledelse. Vi glemmer os selv, at vi rent faktisk skal have det godt og udvikle os som selvstændige. Det er der heldigvis nu redskaber til at hjælpe med. Vi har talt med coach, Bettina Skårup, der har udviklet et selvledelses-værktøj, bruger af samme, Dorte Palle, samt investor og tidl. CEO i designvirksomheden EGGS, Ulla Sommerfelt, der er ved at skrive en bog om ledelse i startups.

”Alt skal ikke være sødsuppe, der må gerne være trælse dage, men grundlæggende skal vi gå glade på arbejde”, siger den selvstændige ledelsesrådgiver og -coach, Bettina Skårup, der har udviklet Årshjulet for (solo)selvstændige. Årshjulet, som er finansieret af Velliv-foreningen, præsenterer dig for værktøjer, som inspirerer til at skabe det arbejdsliv, du ønsker som selvstændig. Det henvender sig primært til solo-selvstændige, men teams kan også få stor nytte af det.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: