EU-kommissær Margrethe Vestager åbner dagen fra talerstolen. Og panelet udgør Anne Kristine Schwartzbach, tidligere undervisnings- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen fra Radikale Venstre og Marianne Dahl Steensen, der er administrerende direktør for Microsoft i Danmark. Foto: Heidi Frederikke Sigdal.

Founder: ”Jeg var dårligt forberedt på økonomien.”

I sidste måned væltede stifter og CEO i VR-startup Konfront, Anne Kristine Schwartzbach, en fyldt sal på DTU, da hun med Margrethe Vestager og Marianne Dahl Steensen fra Microsoft debatterede diversitet i tech. Nu udhuler hun sin egen privatøkonomi og må stoppe med at trække løn til sig selv for at få iværksætterlivet til at hænge sammen. Men troen på Konfront er intakt. Læs med i tredje afsnit om tech-iværksætteren Anne. 

At være iværksætter er som at sidde i en karrusel, der den ene dag smider dig af i solen. Den næste dag ryger du af i slud og slagregn. Sådan er det også for Anne Kristine Schwartzbach, stifter og CEO i VR-startuppen Konfront.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: