Det finske startup Happeo er kåret som et af Europas mest lovende. Her ses de tre stiftere bag. Det er Perttu Ojansuu fra venstre, Vesa Sironen i midten og Antero Hanhirova til højre. Foto: Happeo

For 51 millioner kr. intranet-disruption: Det nye intranet fjerner siloer

Teknologi giver os muligheden for at arbejde hvor som helst, når som helst. Men det betyder også en mere fragmenteret hverdag, hvor det kan være svært at skabe sammenhæng på tværs af generationer og afdelinger i virksomheder. Et finsk startup har netop rejst 8 millioner dollars til at genopfinde intranettet.

”Tiden er løbet fra intranettet. Det er blevet et statisk arkiv, hvor information går hen for at dø. Det bliver ikke opdateret, og teknologien er ofte dårligere end de værktøjer, som medarbejderne selv kan downloade og bruge for at gøre arbejdsdagen mere effektiv. Men den type ”skygge-software” kan være med til at skabe siloer på arbejdspladsen, og det er kontraproduktivt for både medarbejderengagement, loyalitet og effektivitet.”

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: