Vi savner at drikke kaffe sammen. Kaffelørdag på Clubhouse og den slags er ikke det samme. Nu er jeg så også overgennemsnitlig, har jeg lært af ugens startups: 4 kopper pr. dansker – her kan jeg ligge over gennemsnit! Men hvordan er værdikæden fra kaffebonde til mig hjemmebarista, der dog nægter at vende tilbage til Melitta-filtret? Vi har set på tre startups med tre forskellige koncepter: Andreas Kirks ØNSK, Thomas Buschs Coffe Ten og Jonas Cortnums Coffe Pal. Skal kaffen på cafeen være økologisk og/eller for en tier? Eller kan begge dele forenes? Og hvordan pivotere, hvis du leverer...
Prøv 14 dage gratis
Start ud med 14 dage gratis og få adgang til de vigtigste historier i startup-økosystemet under overfladen.
Herefter 120 kr./md ex. moms. Abonnementet fornyes automatisk, indtil det opsiges.
- Fuld adgang til alt Pro-indhold og analyser
- Deal monotor - adgang til alle de vigtigste detaljer om transaktioner i startup-økosystemet
- Alt nyt indhold direkte i din indbakke