Vice Dean for Green Transition på CBS, Hanne Harmsen, Nordic Alpha Partners co-founder og partner, Laurits Bach Sørensen og tidligere formand for CBS climate club, Malte Werner

ES-warriors med kompetencerne til at skalere industriel GreenTech kan lede os til NetZero

Selv hvis alle danske teenagere besluttede at blive veganere, ville det ikke markant påvirke Danmarks overshoot-dag (dagen, hvor Danmark har brugt alle sine ressourcer), som falder i slutningen af marts. Hvis europæiske og nordiske teenagere ønsker at redde verden alene gennem adfærdsændringer, skal vi adoptere livsstilen i Jamaica, hvis overshoot-dag er den 20. december, lyder det fra Laurits Bach Sørensen, der med sin ES-warrior logik kan få den grønne omstilling til at lyde simpel.

Det er nok lettere urealistisk at danske teenagere, i hvert fald lige foreløbig, skifter den levemåde vi har opdraget dem til, ud med en mere ydmyg CO2 venlig jamaicansk en af slagsen. Heldigvis er det også unødvendigt, når man tager højde for matematikken bag ES-warrior (Economic Sustainability Warrior) logikken. Disse warriors er typisk det første ledelsesteam af COO, CSO, CMO, CFO, der går ind i unge grønne selskaber, og driver den ekstremt komplekse vækstrejse, typisk sammen med de ingeniør-founders, der har lykkedes med at opfinde og stabilisere ny transformativ grøn teknologi.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: