Tillykke og tak

Bootstrapping har rundet sit første leveår. Takket være jer lever vi i bedste velgående og er i absolut topform til at give jer alt det, I skal vide om det danske startupmiljø. Det vil vi gerne fejre med jer. Du kan sikre dig en plads her (begrænset antal pladser).

Forsknings- og undervisningsminister Tommy Ahlers kommer forbi, og vi lover kage, champagne og tid til en snak om det, Danmark skal leve af i fremtiden: iværksætterne.

Startup-tendenser og nye spil

2019 er allerede godt i gang. Startupmiljøet rider på en positive bølge af succes. En ny dansk unicorn kan være i støbeskeen. Men selvom det er valgår, bliver det ikke politikerne, der kommer til at bære Iværksætterdanmark videre. Læs de ti bud på, hvordan iværksætterlandskabet kommer til at se ud i året, der venter forude.

Også Techtopia har krystalkuglen fremme og handler i denne podcast om tech-trends i 2019.

Nye spil og demokrati i erhvervslivet

Der er blevet rørt grundigt i gryden med erhvervsfremmeordningerne for danske spiludviklere. Og umiddelbart er der rigeligt med plads i støbeskeen til nye blockbusters. Ikke desto mindre tegner det kommende år sig for en perlerække af nye spiludgivelser.

Der skal skub i væksten, og flere skal tage del i kapitalmarkedet fra early stage til børsnoteret. DVCA’s adm. direktør, Henriette Kinnunen, vil demokratisere ejerskabet til dansk erhvervsliv.

Året første tech-iværksætter lander millioninvestering

Hun hedder Anne og er læreruddannet. Og så har hun lært sig selv at optage og redigere VR-film, som kan hjælpe angstramte. Den nybagte iværksætter har netop landet sin første investering og er gået all in på iværksætterlivet. Ny serie om det første år som tech-iværksætter.

Verden vil have lakrids

De fleste flirter af og til med tanken om et liv som chef i egen biks. Men hvad er det lige, butikken skal sælge, som verden endnu mangler? For Johan Bülow blev svaret hans egen passion for lakrids. Og selvom det for de fleste nejhatte lyder som sand til Sahara, så er han lykkedes med sin mission i en sådan grad, at han netop har åbnet 110 kvadratmeter lakridsbutik i Dubai. Hør Fremtidsfabrikkens podcasts om lakridskongens iværksættereventyr.