Staten støtter massivt, hvor markedet tøver

Israel har flest virksomheder på Nasdaq i verden, og 43 procent af eksporten kan tilskrives hightech-sektoren. For hver dollar, der investeres i startups, vokser den israelske økonomi med en faktor 5-8. Men kan Danmark overhovedet spejle sig i The Start-up Nation? DNA lader sig sjældent kopiere 1:1, men ingen tvivl om, at staten Israel går all in, når det gælder iværksætteri. Bootstrapping har været på tour i det israelske startup-community.

Herhjemme er der længere fra politiske planer om digitalt frontløb til reel digital omstilling i landets små og mellemstore virksomheder. Læs kommentaren fra Bootstrappings formand her.

Og så har Dental Media syvdoblet omsætningen ved at lave rigtig mange fejl. Partner og investeringsmanager i Nordic Eye Michael Tandrup bruger denne formel, når han udvælger siden investeringer.

Læs også 10 teknologier, du skal holde øje med i 2018  og hvem de 28 startups er, der i løbet af fem år skal transformere sig til scale-ups under Scale-Up Denmarks vinger.

Bootstrapping udkommer igen d. 20. februar med et stort tema om, hvordan rekrutteringsproblemer hæmmer vækst og muligheder i danske startups. Har du input  eller ris og ros i øvrigt, så grib endelig fat i os.

God læselyst.