McKinsey: Gå efter Early AI-Adaptors

Dette er Bootstrappings gratis nyhedsbrev. Bliv abonnent, og kom helt tæt på det danske startup- og investormiljø. Skriv til info@bootstrapping.dk

Danske investorer skal spotte startups, der tidligt har adopteret AI, siger partner i McKinsey Jens Riis Andersen til Bootstrapping. Danske investorer holder naturligvis altid øje med interessante og lovende virksomheder. Men hvordan skal en investor spejde efter morgendagens digitale vindere? Læs, hvad McKinsey råder dig til at gøre.

Erhvervsminister Simon Kollerup var taler på konferencen Digital Frontrunner, hvor han roste det danske startupmiljø og hilste ny teknologi – og især kunstig intelligens – velkommen. Men det var småt med klare erhvervspolitiske udmeldinger om politiske rammevilkår for tech-startupøkosystemet. Læs her, hvad Simon Kollerup sagde.

Læs om det anerkendte amerikanske erhvervsmagasin Forbes, som har opdaget Techfestival, der løber af stablen i København om to dage: ”10,000 People In Copenhagen Are About To Determine A Better Future For You.”

Den danske trælegetøjsstartup FableWood med base hos Stjerneskibet i Odense måtte i fredags melde udsolgt af de 50 første ordrer blot 12 minutter efter, man gik live på den verdensomspændende crowdfundingplatform Kickstarter. Læs om FableWoods succes her.

Det private investeringsnetværk for kvinder, Moneypenny, sætter sammen med den danske tech-startup GoGetty i ny rapport fokus på, at det er de store børsnoterede virksomheder, der ligger i front, når det kommer til kønsdiversitet i bestyrelse og topledelse i danske virksomheder. Læs om rapporten her.

VERDEN DERUDE:

Aktiemarkedsbetingelser, enhver nybegynder burde kende.

Søger du efter en amerikansk rockstar-fond, som en Andreessen Horowitz eller Sequoia Capital, der bringer en masse knowhow og forbindelser? Eller går du efter en mindre europæisk fond, der muligvis har mindre stjernekraft, men vil interessere sig for din udvikling?

Mere end 90 % af iværksættervirksomhederne i Europa vil mislykkes. Det er en rædselsstatistik.

10 fintech-startups, du bør holde øje med i 2019.

Verdens unicorns i én graf.