Internationalt topmedie: Techfestival støber fremtiden

Det anerkendte amerikanske erhvervsmagasin, Forbes, har opdaget Techfestival, der løber af stablen i København om to dage: ” 10,000 People In Copenhagen Are About To Determine A Better Future For You.”

Som en del af Techfestival, afholdes der en lukket tænketank, som her i weekenden blev opdaget af Forbes, der skrev, at Techfestivals tænketank kommer til at støbe hele verdens fremtid.

Forbes fremhæver det stærke hold af internationale keynote speakere som det er lykkedes Techfestival at få fløjet ind.

Det amerikanske erhvervsmedie bemærker, at Techfestival bygger på et anderledes koncept end de traditionelle tech-events, og især Tænketanken ”Techfestival 150” beskrives, hvor 150 førende tech-ledere, udviklere, virksomhedsgrundlæggere, tech-designere, entreprenører, tænkere, hackere og forfattere fra hele verden samles i 24 timer i København for at definere en ny ansvarlig og bæredygtig retning inden for tech-verdenen.

I 2017 blev missionen grundlagt i form af “The Copenhagen Letter”, som er blevet spredt til mere end 150 lande og underskrevet af mere end 8.000 digitale ledere.

I 2018 blev missionen udfoldet i 150 guidende principper i “The Copenhagen Catalog”, der har været udstillet i 17 byer verden over og desuden overrakt til statsledere og internetgiganter – og lovprist af folk som Evan Williams, grundlægger af Twitter.

I år bliver resultatet “The Tech Pledge”, som alle der arbejder i og med teknologiindustrien kan adoptere. Årets møde bliver desuden afslutningen af en trilogi og markeringen af, at tænketanken opgraderer til en helårlig organisation, der arbejder med at implementere principperne.