Livet efter exit

Dette er Bootstrappings gratis nyhedsbrev. Bliv abonnent og kom endnu tættere på det danske startup- og investormiljø. Kontakt os for et godt tilbud: 71 74 79 91 eller skriv til jonathan@bootstrapping.dk

I 16 år har Karina Bergstrøm Larsen stået i spidsen for Satcom1. Nu skal hun videre. Men hvor går man hen efter en exit på 700 millioner kr. og mere end et årti som iværksætter?

Et bud er at give retur til iværksættermiljøet. Og dele gavmildt ud af fejl og learnings. I et stort interview fortæller Satcom1’s co-founder her om sine største fejl.

Ugens politiske

Mette Frederiksen svigter vækstlaget af danske tech-virksomheder og de investorer, der skal få dem til at vokse, skriver Bootstrappings formand, Jesper Højberg Christensen, i en kommentar til Socialdemokratiets 2025-plan.

Også venstrefløjen har svigtet iværksætterne. Det erkender Enhedslisten, der er klar med et katalog, der skal sikre fair beskatning og social sikring af iværksættere. Ugens interview med Pelle Dragsted fra Enhedslisten er den tredje artikel i serien om de politiske partiers bud på, hvad de vil gøre for Iværksætterdanmark. Læs også Venstres og Alternativets bud.

En god deal med impact

Det er direkte dumt ikke at investere i impact. For det er i impact, du får de bedste deals. Sådan siger Anders Lier, co-founder af Katapult. Vi var med på årets Katapult Future Fest i Oslo og tog temperaturen på det nordiske impact-investeringsmiljø.

Er Europa bedre end USA til diversitet og impact? Det mener bl.a. Booking.coms CEO, Gillian Tans. TechBBQs Katrine Arevad hørte hende på årets The Next Web-konference. Læs Katrines takeaways fra årets event i Amsterdam, hvor mere end 17.000 iværksættere, investorer og andre tech-typer var samlet.

Ugens lyd

Ugens podcast fra Techtopia handler om dataetik som konkurrenceparameter.

God fornøjelse