Kurvatur_Christian_Raun1 (1)
CEO & founder, Kurvatur, Christian Raun

Danske Kurvatur er overbeviste om at slå kineserne i kampen om at levere fremtidens vindmølle-tech 

Mens kineserne banker på døren med prisbaskere til vestlige vindmøllemarkeder, går startuppen Kurvatur ind i deres første fundingrunde på 21, 5 mio. kr. med stor tro på at kunne levere fremtidens løsninger til Vestas og de andre giganter. ”Vi er overbevist om, vores teknologi bliver industristandard”, siger founder & CEO, Christian Raun. Vi spørger også tidl. CEO i Seaborg, Troels Schönfeldt, der træder ind i bestyrelsen, om potentialerne.

Lunderskov Møbelfabrik blev etableret i 1940 og pivoterede gennem årtierne fra møbelfabrikation til glasfiberkonstruktioner til fiskekasser, campingvogne og sejlbåde. De fandt dog det helt store eventyr i produktion af vindmøllevinger og blev kendt som LM Glasfiber, som senere tog navneændring til LM Wind Power og i dag er opkøbt af amerikanske GM. En virksomhed i Haderslev er inspireret af LMs rejse og er godt på vej med en gentagelse. Det drejer sig om Kurvatur A/S, der gået ind i deres første fundingrunde på 21,5 mio. kr. til en pre-money valuation på 85 mio. kr. 

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: