Bankr – ny bankmægler med AI-aspirationer

Skal du have en moderne digital bank som Lunar eller en erhvervsbank med personlig betjening? Bankr udfylder et hul i markedet, så man finder den bedste bank – altså til ens behov og profil. Det kan handle om pris og rådgivning. Eller om etik og grøn omstilling. Eller… Hvordan gør Bankr så det? Og hvad med den AI-maskine, der skal gøre Bankr til det finansielle svar på en intelligent dating-app?

De er så nye, at de ikke engang har mødtes fysisk endnu. Og derfor kan vi heller ikke vise et gruppebillede - men det er på vej. Startup’en Bankr er foundet for kun tre måneder siden i 2022 af den tidligere afdelingsdirektør, Mads Lustrup, bankrådgiveren, Simon Martini, og forretningsudvikleren, Morten Amstrup – alle med erfaring fra de store banker og andre finansielle institutioner. De har et team på fire bag sig og syntes, der manglede noget på markedet: Et tilbud om at finde lige netop den bank, der passer bedst til dig og dine behov.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: