5 skarpe til ugens investor: Ole Kring

Hvis vi skal udnytte vores life science-talenter fuldt ud, skal vi inspirere udenlandske fonde til at investere i danske iværksættere, fortæller Ole Kring, som ser potentialet for EIFO til at nå et niveau svarende til kollegerne i Tyskland, der årligt investerer 710 mia. kr. gennem KfW Development Bank. Med sin erfaring fra tidligere topstillinger i medicinalindustrien og en track-record med skalering af mere end 15 højteknologiske virksomheder, er Ole Kring manden, der som partner i EIFO skal skabe optimale betingelser for dansk life science.

1. Som Partner inden for Life Science (Medtech, Healthtech, Biotech) i EIFO, må der være en del krav til, hvornår I må investere i en case. Kan du give et par eksempler på, hvordan en ideel investeringscase, i det felt, ser ud med EIFO-briller? Du investerer fra seed til serie-B, så hvordan og i hvor høj grad er der egentlig behov for, at I også involverer i jer i deres forretningsudvikling?

 

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: