5 skarpe til ugens investor: Louise Lachmann

Louise Lachmann står bag SaaS-platformen Mono Solutions, der leverer webløsninger til virksomheder. I 2019 købte den tyske gigant Bauer Media Group virksomheden for et trecifret millionbeløb, og efter hun trådte ud af selskabet som CEO, har hun co-founded venturefonden VÅR Ventures, der investerer i bæredygtige løsninger inden for landbrug og fødevarer, uddannelsesteknologi, energioptimering og -innovation. Louise Lachmann investerer herudover gennem byFounders, hvor hun er en del af byFounders Collective, og så er hun aktiv i Fonden for Entreprenørskab og en del af juryen i Danish Digital Awards’ startupkategori.

1. I 2007 var du med til at starte SaaS-platformen Mono Solutions, der laver whitelabel websiteløsninger til mindre virksomheder. Mono blev opkøbt af den tyske mediekoncern Bauer Media Group for et trecifret millionbeløb. Hvad har du især lært af at bygge en virksomhed op fra grunden til exit?

 

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: