5 skarpe til ugens investor: Jesper Drescher

Investor og iværksætter Jesper Drescher har vundet prisen som året business angel (DanBAN) for sit salg af virksomheden Sirculus og er i bestyrelsen af bl.a. Mdundo.com, bmetric, PP Capital Asset Management, BeautyClick, Loftbolig og GamerzClass, hvor han også fungerer som investor. Han har særligt gjort sig bemærket ved sit succesrige indtog på den afrikanske teknologiscene, hvor han har været formand for tre tech-virksomheder.

1. Du har i 2017 vundet prisen som årets business angel for dit salg af virksomheden Sirculus, hvor størstedelen blev solgt til Falck Healthcare – hvad lykkedes du særligt med i det forløb, og hvordan var den case anderledes end rejsen med dine andre startups?

Sirculus var et selskab inden for psykiatri, som skulle gå fra startup til scaleup, og vi lykkedes på meget kort tid med at eksekvere på denne strategi og opnå en position, hvor vi var interessante for større aktører i branchen. Samarbejdet mellem stifter/direktør og investor/bestyrelsesformand var en afgørende faktor for at skabe en god case. Jeg kom med en baggrund fra at bygge og vækste selskaber inden for management consulting, og som en del af due diligence-processen på Sirculus blev jeg klar over, at der var mange ligheder mellem consulting og Sirculus. Personalets uddannelser var forskellige og ydelserne i Sirculus meget regulerede, men ellers var der mange ligheder i casen, hvilket gav mig en god platform at bidrage fra.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: