5 skarpe til ugens accelerator & investor: Peter Torstensen

Peter Torstensen er investor og har udover stiftelsen af Accelerace været en del af flere VC-funds og startups. Han har siddet i bestyrelsen i Vækstfonden og har som en del af Accelerace hjulpet over 200 startups hvor han blandt meget andet trækker på sin passion for talentudvikling i sport.

  1. Du har set hundreder af startups i dit lange samliv med dem ude på Symbion. Er der én eller flere, du er særlig stolt af at have fundet eller hjulpet?

Det er jo lidt ligesom at pege på, hvilket af ens børn man holder mest af. Ikke helt let. Det er klart, man kan fremhæve nogle af de foreløbigt store succeshistorier, som vi har været så heldige at arbejde sammen med, som fx Trustpilot, Templafy, Donkey Republic og Antag Therapeutics. De har rejst rigtig mange penge og synes alle på vej til at blive nogle af morgendagens vindere. Men jeg er mindst lige så stolt af at have arbejdet sammen med selskaber som Actimo og Coinify, fordi det var virksomheder, som ikke mange troede på, da vi investerede i dem. Men de har nu enten vist deres værd eller er på vej til det.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: