Ugens Startup: FieldSense – hyperlokale vejrdata!

FieldSense giver landmænd mulighed for at træffe beslutninger baseret på data fra lokale soldrevne vejrstationer. Med over 2.200 vejrstationer i drift og flere på vej er datagrundlaget stigende. Senest har FieldSense, med CEO og founder John Smedegaard ved roret, rejst vækstkapital med Rockstart som investor til det næste skridt på rejsen. Men hvilken værdi giver data, når man ikke kan forandre vejret, og hvordan skal FieldSense tage vækstrejsen til udlandet?

Få steder kan beslutninger have så stort et klimaaftryk som i landbruget. FieldSense og John Smedegaard, founder og CEO, muliggør via deres vejrstationer og modellering datadrevne beslutninger i landbruget, så landmænd kan foretage de rigtige handlinger på de rigtige tidspunkter. Senest har de hentet vækstkapital med Rockstart, hvor pengene skal bruges til at udvide til Tyskland og Storbritannien. Med et udvidet netværk af lokale vejrstationer vil deres neural-datamodel have mere input og give bedre og mere præcise forudsigelser om hyperlokale vejrudviklinger.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: