”Før Coronakrisen havde de færreste gallerier onlinestrategier, for kunstbranchen er et konservativt marked, som har været meget længe om at tage de digitale redskaber til sig – men det har de nu.” siger CEO Mattis Curth (th), der sammen med broren Jeppe Curth (tv) har foundet Artland

Ugens st(art)up: Artland

Mattis Curth, bror til Jeppe Curth, tidligere topfodboldspiller og stifter af Tonsser, er på Forbes’ ”Under 30” – CEO & co-founder af den digitale kunstplatform Artland. Læs bl.a. om Artlands vækst under corona, VR-, 3D- og AR-gallerier og om den fysiske kunsts rolle i en digital æra med kryptokunst (NTF’er). Investor i Artland og kendt kunstsamler Jens-Peter Brask giver sit besyv med.

Art in space: VR & 3D

Artland er en onlinemarkedsplads, som forbinder kunstsamlere, kunstnere, købere og også fysiske gallerier bl.a. via 3D. For Mattis Curth, CEO & co-founder i Artland, er tilgængelighed vigtigt for dem. Det handler om demokratisering af kunsten og at komme langt ud. Nu kan selv værkerne i galleriernes baglokaler komme frem i lyset via den teknologi, som Artland har udviklet og bruger i deres app.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: