"Grundmodellen är väldigt lik Antlers modell i övriga världen - men med mer sektorfokus inom green technologies. Vi räknar med att flera talanger kommer att ha deep tech experience från ledande universitet i Danmark. Målet är att bygga en stark hub i Köpenhamn som attraherar internationella startups och entreprenörer." - Antler, København

Ugens nye type VC-investor: Antler

Ugens investor er Anders Hammarbäck, partner i den internationale venturefund Antler, nu også med kontor i København. Antler har overtegnet deres grønne nordiske fond til en værdi af 220 mio. kr. Læs bl.a. om deres 43 % female founders, fokus på grøn omstilling og helt særlige metode hvad angår udvikling af startups.

1. I har lukket en fond på 220 mio. kroner, men jeg tror egentlig i er ret ukendte. Når vi ser på offentlig omtale, er det stort set kun Bootstrapping, der har skrevet om jer i Danmark. Har I nogle særlige forbindelser, fx i nordiske banker eller fonde? For I er jo mestendels her svenskere som dig selv – eller nordmænd (red.; som Magnus Grimeland, der grundlagde Antler i Singapore i 2017)? Og hvad med det danske økosystem, hvordan vil I tilgå det?

Antler har grundats av ett internationellt team med flertalet skandinaver. Vår fond har en skandinavisk investerarbas, inklusive family offices och institutionella investerare. För bolagen samarbetar vi med Nordea Denmark som bankpartner.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: