Ugens Maj-investor: Jeppe Christiansen

Ugens investor er Jeppe Christiansen, adm. direktør i Maj Invest, og i bestyrelsen af bl.a. Kirkbi, Novo Nordisk (næstformand), og Haldor Topsøe (formand). Jeppe Christiansen er en af landets mest brugte skribenter om international økonomisk udvikling, er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet, og adj. professor på CBS. Jeppe har selv livslang erfaring med investeringer fra de største aktier til startups, og Maj Invest er bl.a. private equity-investor i mindre og mellemstore virksomheder i ind- og udland.

1. Du sagde i sidste uge i Finans, at vi er i begyndelsen af et opsving. Hvad mener du? Landet er lukket ned, Gammel Torv ligger øde hen, nogle SMV’er får kunstigt åndedræt. Hvad baserer du din forventning på?

I Maj Invest følger vi med i alle relevante data om udviklingen i global økonomi. Det har vi gjort længe, og vi har opbygget en vis erfaring med at forstå og analysere tallene. Vi ser begyndelsen af et nyt opsving ret tydeligt i tallene, så opsvinget er allerede tæt på at være en kendsgerning.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: