"For mig handler investeringer i startups meget om tryghed. Ved at investere med nogle mennesker, jeg har mødt, talt med eller bare har haft et andet godt investeringsforløb med, betyder, at jeg i større grad har lyst til at indgå i en investering med disse mennesker igen. " - Malene Enø Foto: Marie Hald

Ugens investor: Malene Enø

Malene Enø, ugens investor, 32 år, medlem af DanBAN, er bachelor i litteraturvidenskab fra KU samt Interkulturel Markedskommunikation fra CBS og forvalter familieformuen sammen med resten af familien. Hun sidder bl.a. i bestyrelsen hos Happy Helper, er investor i sidste uges case, Nabo Farm, og hun råder alle kvinder til at investere.

1. Hvilke startups kigger du efter? Nabo Farm er fx en vertical farming og dermed foodtech med stort bæredygtighedsaftryk; er det en særlig impactinvestering?

Jeg kigger efter cases, som jeg forstår og kan se en mening med. Jeg vil ikke sige, at Nabo Farm er en særlig impactinvestering, men det er en impactinvestering og en investering, som jeg blev rigtig glad for, da jeg i investeringsforløbet blev en del af lead-team.

Intet medlemskab? Du går glip af en masse!

Få adgang til analyser, data og værktøjer, der giver dig og dine kolleger vigtigt viden om startups og markedet. Prøv gratis i to uger.

Prøv Bootstrapping Pro

Allerede medlem? Log ind her: