Ugens eMobility startup: Spirii

På kun 3 år har den innovative virksomhed, Spirii, taget det internationale eMobility marked med storm. Visionen om at tilbyde den smarteste platform for opladning af elbiler er lykkedes, og i dag er Spirii markedets førende leverandør. Her er historien om, hvordan det er sket.

Ideen bagved Spirii samt kernen i succesen ligger hos de to stiftere, Torben Fog og Tore Harritshøj. De troede fast på, at de langsigtede vindere i eMobility transformationen vil være de spillere, som har åbne platforme og løsninger. Med på vognen fik de tidligt en investering fra energiselskabet Aura, som har været en central samarbejdspartner for Spirii succesfulde etablering i Danmark. I begyndelsen af 2021 kom Nordic Alpha Partners ind som investor og har via deres operationelle investeringstilgang været med til at skalere selskabets PaaS-strategi (Platform as a Service) ud på det internationale marked.

Startup-tilbud

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Få Bootstrapping PRO til dig og 3 i dit team til prisen for én.

Ring nu på 42 61 06 60 eller skriv til nikolaj@bootstrapping.dk, så du kan hoppe over PRO-betalingsmuren.

Læs mere

Allerede medlem? Log ind her: