Ugens edtech-startups: Learningbank, Actimo og CanopyLAB

Er der noget, vi kan, ud over håndbold måske, er det læring og undervisning. Det fornyr de stærkeste danske edtech-startups. Vi har sat Stine Schulz, Eske Gunge og Sahra-Josephine Hjort stævne om læring og for at høre, hvad de selv lærte af coronakrisen: Hvordan onboarder man fx nye ansatte digitalt, og hvad betød det for Actimo at blive industrielt opkøbt af selveste Kahoot!? Læs om kriser, nye strategier, læring og skalering i en krisetid.

Var digihumanisme et ord, så ville det passe sammen med edtech, der netop handler om at forene radikal digitalisering med mennesker! Edtech vil gøre læring og kommunikation på tværs af organisationer, institutioner og virksomheder lettere – og reelt mere menneskelig tilgængelig og tilpasset. I hvert fald hvis du spørger de tre edtech-startups, hvis onlinelæringsuniverser selvsagt lige nu er i rigtig høj kurs. Men er det egentlig så let? Og hvordan sælge på et marked i en krisetid?

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: