Tre råd til en god balance mellem iværksætter- og familieliv

BLOG: På mange måder ligner jeg den klassiske iværksætterstereotyp: 26 år, uddannet cand.merc. og i gang med at etablere fintech-startuppen Pensure. Men når folk hører, jeg også er far til to, så er det, som om situationen vender 180 grader. Hvorfor egentlig?

Når jeg er ude til arrangementer, elsker de fleste at høre klichéen om den unge iværksætter, der brager afsted. Ved første øjekast passer jeg også perfekt ind i den. Men når jeg så fortæller, at jeg også er far til to, så er det, som om stemningen bliver mere uforstående. Nogle får endda fremstammet spørgsmålet om, hvorfor jeg er iværksætter med to børn. Og mit svar er altid prompte: “Hvorfor ikke!?”.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: