Tre råd til en god balance mellem iværksætter- og familieliv

BLOG: På mange måder ligner jeg den klassiske iværksætterstereotyp: 26 år, uddannet cand.merc. og i gang med at etablere fintech-startuppen Pensure. Men når folk hører, jeg også er far til to, så er det, som om situationen vender 180 grader. Hvorfor egentlig?

Når jeg er ude til arrangementer, elsker de fleste at høre klichéen om den unge iværksætter, der brager afsted. Ved første øjekast passer jeg også perfekt ind i den. Men når jeg så fortæller, at jeg også er far til to, så er det, som om stemningen bliver mere uforstående. Nogle får endda fremstammet spørgsmålet om, hvorfor jeg er iværksætter med to børn. Og mit svar er altid prompte: “Hvorfor ikke!?”.

Startup-tilbud

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Få Bootstrapping PRO til dig og 3 i dit team til prisen for én.

Ring nu på 42 61 06 60 eller skriv til nikolaj@bootstrapping.dk, så du kan hoppe over PRO-betalingsmuren.

Læs mere

Allerede medlem? Log ind her: