Rollemodeller for alle #2: Derfor kan kvinder ændre verden med teknologi – med André Rogaczewski, CEO & co-founder, Netcompany

André Rogaczewski er administrerende direktør i Netcompany, hvor behovet for tekniske og digitale kompetencer er stort. Områder, der ofte er befolket af mænd, og indsatsen for at sikre diversitet begynder allerede på STEM-uddannelserne, som ifølge André Rogaczewski skal være bedre til at rekruttere unge kvinder. Trods mange tiltag for at øge ligestilling i erhvervslivet oplever han, at udviklingen går for langsomt, og der skal endnu mere fokus på de mange dygtige kvinder, så de unge har forbilleder, de kan identificere sig med.

Interviewet i denne toplederstafet Bag kampagnen står Foreningen KvindeKompagniet og Female Leadership Academy, som giver deres bidrag til debatten om diversitet og kvinder i ledelse. Formålet med podcastserien at høre toneangivende erhvervsledere og sikre vidensdeling på tværs af brancher bl.a. om, hvordan de i Danmark skaber flere rollemodeller og øger andelen af kvindelige ledere.

Hør André Rogaczewski, CEO & co-founder Netcompany give sit bud, hvordan der kan rykkes på diversitetsagendaen i Danmark:

…eller lyt til podcasten her, hvis du hellere vil lytte: