Pleo team.

Pleo kåret som årets startup i EY Entrepreneur of the Year 2019

Den danske Fintech komet Pleo vandt i aften prisen som årets startup ved revisorgiganten Ernst & Youngs årlige prisuddeling Entrepreneur of The Year.

Årets startup vinder, Pleo, udvikler betalingskort i form af forudbetalte firmakort, som kan parres med en mobil app og et regnskabsprogram, der automatisk matcher kvitteringer og giver overblik over alle virksomhedens udgifter i realtid. Gevinsten skulle så gerne være, at ved at automatisere udgiftsrapporteringen, at virksomhederne sparer tid og penge.

Og det er gået godt for Pleo.

I foråret landede Pleo den største serie B-investering nogensinde på det danske marked. Med den nyrejste kapital har Pleo nu samlet over en halv milliard kroner til at tage virksomheden ud på det europæiske marked.

EY Entrepreneur Of The Year er en hyldest til de dygtigste og mest innovative vækstskabere og arrangeres i mere end 60 lande og er dermed – ifølge EY – verdens største vækstkonkurrence, der internationalt afholdes for 33. gang i år.

Vinderen kåres ikke kun ud fra virksomhedens evne til økonomisk vækst, men ud fra en vurdering af flere parametre, bl.a. entrepreneurens rolle, værdier, ledelse og samfundsmæssige engagement.

Vinder af EY Entrepreneur Of The Year 2018 var Mobile Industrial Robots ApS.