NORD investments blev stiftet i 2015 som en reaktion på de omkostninger banker og investeringsforeninger tager for at hjælpe deres kunder med at investere. I stedet for at have dyre rådgivere og et stort filialnetværk har NORD en simpel digital platform. Det meste klares automatisk, og derfor kan omkostningerne angiveligt holdes på et minimum.

Ny millionindsprøjtning til fremadstormende robotrådgiver

Den uafhængige robotrådgiver Nord Investments har haft et flot 2019 og væksten er fortsat i indeværende år. Nu henter selskabet – midt i en krisetid – et tocifret millionbeløb i kapitaludvidelse.

Den aktuelle coronakrise har ramt markedet for investeringer hårdt. Alligevel er det lykkedes fintech-virksomheden Nord Investments at hente et tocifret millionbeløb i kapitaludvidelse. Det er North-East Venture og Arab Bank Ventures, der er en af de største finansielle institutioner i Mellemøsten, der står bag hovedparten af kapitalindsprøjtningen.

Intet medlemskab? Du går glip af en masse!

Få adgang til analyser, data og værktøjer, der giver dig og dine kolleger vigtigt viden om startups og markedet. Prøv gratis i to uger.

Prøv Bootstrapping Pro

Allerede medlem? Log ind her: