“Da vi flyttede fra San Francisco og tilbage til København var det svært at finde et hjem. Til sidst besluttede vi os for at leje en stor lejlighed i indre by i København, som var gjort hjemlig med danske design, derefter begyndte vi at høre om nogen var interesseret i at dele vores hjem med os. Vi fortalte et par kollegaer om den og derefter var den fyldt efter få dage. Det er nu 2 år siden og nu har vi mere end 50 moderne bofællesskaber i 6 forskellige europæiske byer og et stor community af glade medlemmer fra hele verden. Vores plan er at vokse til over 100 hjem og være i 7 byer inden året er omme."

LifeX sikrer sig 56 millioner i seed investeringer

LifeX, der er stiftet i København, annoncerer investeringsrunde på 56 mio. kr. til at blive det største netværk af moderne bofællesskaber for expats.

Runden er ført an af Cherry Ventures, et tysk venture selskab fra Berlin og specialiseret i investeringer i start-ups, samt det Københavnske investeringsselskab Founders.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: