Kvindekompagniet – Pernille Lotus

Pernille Lotus vil gerne præge verden gennem den historie, hun selv bærer med sig. En historie om en mor med kræft, som var indlagt i otte måneder, og en far, som hun ikke så, fra hun var 3, til hun var 15 år. En historie om en enlig mor på en lille løn, hårde tider, stoffer og venner i de forkerte kredse, men også en historie om at være mønsterbryder og indeholde det råstof, der er forudsætningen for at være iværksætter.

38-årige Pernille Lotus er partner i nordens største influencer agency – ene kvinde med tre mandlige partnere og en bestyrelse og investorer udelukkende bestående af mænd, men for hende handler det om, hvem du er som menneske. Hun har et stort drive og en skabertrang, der gennem årene har udmøntet sig i 13 CVR-numre, en enkelt konkurs og en del mistede penge. Nu tjener hun godt på en eksplosiv branche, som på blot få år er blevet anerkendt og professionaliseret, og nogle af pengene bruger hun til selv at investere i digitale virksomheder gerne med en bæredygtig agenda.

Quotes:

”At være iværksætter er ikke det nemmeste. Jeg tror, jeg har en fuldstændig fast tro på, at jeg nok skal rejse mig op igen, efter jeg falder. For er jeg faldet? Det er jeg i hvert fald i mit liv.”

”Det er tusind procent sikkert, fordi jeg har skullet klare mig selv fra så ung en alder, at jeg er serieiværksætter. Punktum. Have kontrol og vide, at jeg kan skabe selv. Der er ikke nogen, der kan komme med de 50 kr., jeg skal købe mad for i aften – jeg skal ud at skabe det her selv, og jeg stopper ikke. Der kan man jo også godt være enormt hård over for sig selv… det er aldrig let. Det er ikke let i dag, det var ikke let i går, og det bliver heller ikke let i morgen, men jeg skal ikke selv sidde og græde over for mine børn og sige, at vi ikke har penge til at købe mad.”

”Hvis lortet brænder på, så er jeg den første, der ringer op for at skaffe nogle flere penge. Og sådan er det at være iværksætter og vil altid være det, uanset hvor stor en virksomhed, jeg skaber.”

LINK TIL YOUTUBE

LINK TIL TEASER