Mads Kragh, Erik Balck Sørensen og Julie Pi

Kender du typen, du investerer i?

Har medier og klichéer om iværksætteren som én, der sidder +80 timer i en kælder og kompromisløst tænker vækst, forvrænget vores billede af den moderne iværksætter? Mads Kraghs nye bog, ”Iværksættertyper”, forsøger at nuancere billedet af iværksættere med andre typer, for hvem drivkraften handler om meget mere end bare penge. Men er det i modstrid med fx investeringsprincipperne hos fonde? Vi har talt med forfatter til bogen, Mads Kragh, investeringsdirektør i EIFO, Erik Balck Sørensen, og CEO i Bloom Institute, Julie Pi.

”Vækstiværksætteren”, ”Pengemageren”, ”Risikotageren” og ”Team-iværksætteren” er gammelkendte typer i investeringsmiljøet. Men hvad med de andre typer, bogen lægger for dagen?: ”Livsstilsiværksætteren”, ”Specialisten” og ”Idealisten”? Den netop fratrådte direktør for Erhvervshus Sjælland, Mads Váczy Kragh, og medforfatteren Eva Beckmann, er blevet så olme over stereotypen af en iværksætter, at de har skrevet en bog, der søger at udvide vores syn på typerne.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: