Rasmus Jensen er til daglig CEO for e-commerceplatformen Amalipo og har erfaring fra bl.a. VP hos Kuehne + Nagel i Syd- og Centralamerika, Trade Manager hos Mærsk Line samt SAS Implementation Manager hos samme selskab i Asien.

JumpStory styrker ejerkredsen yderligere

Det er kun to måneder siden, at den danske tech-virksomhed JumpStory kunne annoncere en millioninvestering i virksomheden, og nu er så endnu en prominent investor på banen med kapital og knowhow til selskabet.

Det drejer sig denne gang om Rasmus Jensen, der til daglig er CEO for e-commerceplatformen Amalipo, som har specialiseret sig i det afrikanske kontinent.

Rasmus Jensen kommer med en tung udenlandsk baggrund og erfaring som bl.a. VP hos Kuehne + Nagel i Syd- og Centralamerika, Trade Manager hos Mærsk Line samt SAS Implementation Manager hos samme selskab i Asien.

Global indsigt i ejerkredsen
Hans store internationale erfaring skal bruges til at fortsætte JumpStorys internationalisering, som i dag tæller kunder i flere end 75 lande.

JumpStory mangler ikke kapital, så det er ikke grunden til, at Rasmus Jensen indtræder som investor Til gengæld har han 15 års international erfaring fra steder som Kina, Brasilien, Dubai, Chile og Kenya.

”Da jeg samtidig hørte om investeringen i selskabet, rakte jeg ud for at høre omkring muligheden for at komme med og kunne bidrage.”

”Det er måske ikke områder, som de fleste skandinaviske startups kaster sig over, men JumpStory har fra starten haft stor international interesse, og derfor er det kun naturligt, at vi styrker vores globale indsigt i ejerkredsen”, forklarer co-founder Jonathan Løw.

”Må jeg være med?”
Rasmus Jensen var oprindeligt kunde i JumpStory og oplevede, hvorledes platformen kunne noget, som ifølge ham ingen andre aktører inden for billedbranchen kan i dag.

”Da jeg samtidig hørte om investeringen i selskabet, rakte jeg ud for at høre omkring muligheden for at komme med og kunne bidrage. Det er heldigvis nu endt i et spændende samarbejde,” siger Rasmus Jensen, der har en Master i Finansiering & Strategisk Ledelse fra CBS.

Han indtræder i en ejerkreds, som i forvejen tæller bl.a. tidligere Microsoft CEO Jørgen Bardenfleth, co-founder af Trunk Archive Peter Hagen Kielgast og bestyrelsesformand hos bl.a. LanguageWire Jens Harsaae.

Virksomheden kom som planlagt ud af det første regnskabsår med et underskud, men har allerede oplevet en markant omsætning i væksten og international interesse for selskabets produkter.