”Den pakke, der handler om omsætningstab, hjælper os for eksempel ikke. Vi er en vækstvirksomhed. Vi har vækstet næsten 300 % siden sidste år allerede, så jeg kan ikke bevise, at vi er gået 40 % ned i omsætning i forhold til sidste år. Så den pakke er ikke noget vi kan få,” siger Frederikke Antonie Scmidt.

”Jeg har udgifter for en million om måneden, og der er nogle dage, hvor vi sælger tre par sko om dagen.”

Vækstvirksomheder kan ikke bruge statens hjælpepakker med hjælp til likviditet, og bankerne er heller ikke en mulighed. ”Vi har talt med de største danske banker, og det er ikke forkert at sige, at de produkter, der er i bankerne, ikke er målrettet vækstvirksomheder,” siger Mette Lykke.

Too Good To Go er en onlinemarkedsplads, der leverer overskudsvarer til hele landet i kampen mod madspild. Chokolade, øl, dagligvarer, snacks og meget mere. Den hurtigt voksende danske startup samarbejder med 30.000 supermarkeder, restauranter, bagerier og hoteller i hele verden.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: