”Jeg er utilfreds med de hjælpepakker, som regeringen har givet arbejdsmarkedet”

KLUMME: Problemet for de danske iværksættere i denne tid handler om meget mere end blot kapital. Det handler lige så meget om at fastholde arbejdspladser og fastholde muligheder i det danske iværksættermiljø. Ellers mister vi milliarder, og vi mister de byggegrundlag som hele miljøet er baseret på.

Jeg var knap 10 år gammel, da dot.com-krisen hærgede i slutningen af 1990erne og i 2007 – da finanskrisen ramte arbejdsmarkedet hårdt – gik jeg stadig i skole. Jeg har endnu ikke oplevet, at en krise har påvirket mig eller min levevej. Før nu. Jeg er selvstændig iværksætter, og vores virksomhed, Startup Central, er mit livsværk.

Spar 39% på Bootstrapping PRO (privat)!

2021 kampagne: Køb et års abonnement på Bootstrapping PRO (privat) og spar 39%

Nu kun: 2.995 inkl. moms for det første år (normalpris 4.849,- inkl. moms)

Kontakt christian@bootstrapping.dk eller ring på 26 71 36 34.

Læs mere

Allerede medlem? Log ind her: