”Jeg er utilfreds med de hjælpepakker, som regeringen har givet arbejdsmarkedet”

KLUMME: Problemet for de danske iværksættere i denne tid handler om meget mere end blot kapital. Det handler lige så meget om at fastholde arbejdspladser og fastholde muligheder i det danske iværksættermiljø. Ellers mister vi milliarder, og vi mister de byggegrundlag som hele miljøet er baseret på.

Jeg var knap 10 år gammel, da dot.com-krisen hærgede i slutningen af 1990erne og i 2007 – da finanskrisen ramte arbejdsmarkedet hårdt – gik jeg stadig i skole. Jeg har endnu ikke oplevet, at en krise har påvirket mig eller min levevej. Før nu. Jeg er selvstændig iværksætter, og vores virksomhed, Startup Central, er mit livsværk.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: