”Jeg er utilfreds med de hjælpepakker, som regeringen har givet arbejdsmarkedet”

KLUMME: Problemet for de danske iværksættere i denne tid handler om meget mere end blot kapital. Det handler lige så meget om at fastholde arbejdspladser og fastholde muligheder i det danske iværksættermiljø. Ellers mister vi milliarder, og vi mister de byggegrundlag som hele miljøet er baseret på.

Jeg var knap 10 år gammel, da dot.com-krisen hærgede i slutningen af 1990erne og i 2007 – da finanskrisen ramte arbejdsmarkedet hårdt – gik jeg stadig i skole. Jeg har endnu ikke oplevet, at en krise har påvirket mig eller min levevej. Før nu. Jeg er selvstændig iværksætter, og vores virksomhed, Startup Central, er mit livsværk.

Intet medlemskab? Du går glip af en masse!

Få adgang til analyser, data og værktøjer, der giver dig og dine kolleger vigtigt viden om startups og markedet. Prøv gratis i to uger.

Prøv Bootstrapping Pro

Allerede medlem? Log ind her: