Indryk jobannonce

Indryk dit job på Bootstrapping

Bootstrapping er den største medieportal for startupscenen i Danmark.

Vores nyhedsbrev, der indeholder jobopslag og artikler, når ugentligt 1.000 startup-folk. Og over 10.000 gange om måneden bliver en af vores sider vist til en med interesse for iværksætteri og teknologi.

Dit jobopslag vil derfor både blive set af de aktivt jobsøgende og af de mange, som ikke havde tænkt på at skifte job – indtil de så dit opslag.

Når du vil opslå et job på Bootstrapping, har du to muligheder:

 1. Send en e-mail til info@bootstrapping.dk med:
 • Jobopslag med titel og ansøgningsfrist, gerne i word-format
 • Kontaktoplysninger inklusive arbejdssted
 • Faktureringsoplysninger, der beskriver, hvem fakturaen skal mailes til. Husk altid EAN-nummer, hvis I har sådan et. Hvis der er andre specifikke krav til fakturaen, så husk at notere det (PO nummer, brugerID, referencenummer)
 • Et virksomhedslogo i JPEG-format, minimum 300 px (bred). Hvis I tidligere har haft en jobannonce på Kforum, eller hvis du ikke lige har dit logo ved hånden, behøver du ikke sende det med. Du skriver det bare i din e-mail.
 1. Opslå selv jobbet længere nede på denne side

Pris

Det koster 2.990 kr. (eksklusive moms) at indrykke ét stillingsopslag. Søger I en praktikant eller studentermedhjælper, koster stillingsopslaget 1.495 kr.

Du kan opslå samme stillingsopslag på medierne Kforum.dk og Bureaubiz.dk for blot 11.995 kr. (normalpris 15.870,- kr.).

Ved flere stillinger fremsendt i et enkelt opslag faktureres fuld pris for første stilling og halv pris for hver af de næste stillinger.

Skal I ansætte flere på en gang, så skriv til os på info@bootstrapping.dk, og vi laver en god pris til din virksomhed.

Inkluderet i prisen

Stillingsopslaget bliver vist på vores jobmarked, indtil jeres ansøgningsfrist udløber. Herefter bliver det automatisk taget af. Desuden vil opslaget blive vist på forsiden af Bootstrapping.dk, og det bliver sendt ud i det ugentlige nyhedsbrev til vores over 1.000 abonnenter.

Herudover får du adgang til et statistik- og redigeringsmodel, så du løbende kan følge med i, hvor mange der ser dit stillingsopslag eller rette indholdet. Ønsker du stillingen genopslået, kan en rabat aftales.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål om indrykning af stillingsopslag, kan du kontakte os på 33 42 21 60 eller på info@bootstrapping.dk

 • Bliver vist i oversigter
 • YYYY dash MM dash DD
 • Tilladte filtyper: jpg, jpeg, png, gif.
  Er dit logo ikke 1600x1000 pixels eller 800x500 pixels i dimensionerne, kan vi ikke garantere, at det bliver vist perfekt alle steder på sitet, før det har fået en kærlig hånd af vores redaktion.
 • Info til faktura

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.