Henrik Sass ny direktør for DVCA

Den omstridte socialdemokratiske politiker tiltræder ved årsskiftet som ny direktør for interesseorganisationen DVCA.

Folketingsmedlemmet Henrik Sass Larsen (S) stopper i Folketinget med udgangen af september måned. Han skal i stedet være branchedirektør i brancheforeningen DVCA (brancheforeningen for virksomhedsinvestorer i Danmark), oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

”Jobbet som direktør i DVCA ligger i naturlig forlængelse af det, jeg har arbejdet med i min politiske karriere. Jeg glæder mig til at fokusere på udvikling af vækst og arbejdspladser i Danmark,” siger Henrik Sass Larsen i en netop udsendt pressemeddelelse.

På Facebook skriver han, at han har været utrolig glad og følt sig meget privilegeret over at have været medlem af Folketinget i næsten 20 år og været en del af Socialdemokratiets ledelse gennem mange år, men at det har været klart for ham siden valget, at hans tid i politik er udrandt.

”At jeg nu fremover vil have mulighed for at fokusere på udvikling af vækst og arbejdspladser gør, at jobskiftet bliver en glædelig overgang. Som vækst og erhvervsminister var netop samarbejdet med erhvervet om lov, rammebetingelser og vækstplaner indbefattet af, hvad jeg erindrer som den bedste tid i mit politiske virke,” skriver Henrik Sass Larsen og fortsætter:

”I dag vil således være afslutningen på mit parlamentariske og partipolitiske virke. I stedet vil mine kræfter blive fokuseret på, hvordan vi skaber vækst og nye virksomheder og velstand, og det glæder jeg mig helt usigeligt meget til!”

Henrik Sass Larsen tiltræder som direktør for DVCA ved årsskiftet.