Glæd dig til næste uge: Nordic Startup Awards udpeger økosystemets helte

Torsdag i næste uge bliver det danske tech-miljø en masse helte rigere. Danmarks økosystem for tech-startups bliver for alvor hædret, når den danske finale i Nordic Startup Awards indtager Odd Fellow Palæet i København.

Nordic Startup Awards er et præmieshow som aldrig før og er en serie af begivenheder i de nordiske lande, der har til opgave at fejre og forene de nordiske startupøkosystemer. Alle begivenheder fører frem til den store finale, hvor startupkonger og -dronninger i hele Norden vil blive afsløret.

Hovedformålet bag begivenheden er at konsolidere den nordiske startupscene og placere det skandinaviske opstartsøkosystem på kortet som et førende center for innovation i Europa.

Vi gør tingene anderledes i DK

Ifølge Nordic Startup Awards gør vi tingene anderledes i Danmark, og eventen er en mulighed for at vise resten af verden, hvor levende vores samfund er, og hvor succesrig det skandinaviske startupmiljø er.

Da Nordic Startup Awards først startede i 2012, var det med en vision om at forbinde det nordiske økosystem og samtidig sætte det nordiske økosystem på det globale kort. Nordic Startup Awards var firstmover på dette felt.

Visionen for Nordic Startup Awards er at fortsætte med at udvikle netværk omkring organisationen, skabe opmærksomhed om Norden og øge indsamlingen af data for at præsentere flere succeshistorier.