Frederik Ploug: #2 – Det store spørgsmål: Hvor har vi alt vores skaberkraft fra?

Hvor har vi mennesker alt vores skaberkraft fra? Og hvad har nogle af de største bedrifter og personligheder i menneskelighedens historie til fælles? Svaret er måske mere simpelt og højaktuelt netop nu, end man lige skulle tro.

I denne video forsøger jeg at besvare mit livs største (og måske vigtigste) spørgsmål her fra mit lille DTU-kontor – under de visne æbletræer og maskinlarm i baggrunden. Ligesom i en krimi afslører jeg ikke morderen lige med det samme. Jeg deler heller ikke alle detaljerne om de såkaldte “dramatiske vendepunkter” i mine omtalte drenge-forbilleders liv.

Men jeg kan afsløre, at de alle kom i nærkontakt med den helt samme urkraft så at sige. Resten af mystikken vil jeg overlade til den nysgerrige lytter at grave frem fra Wikipedia. Tag meget gerne et ekstra glas rødvin i aften og skænk det en tanke. Jeg har brændt inde med det her i lang tid.

Tak for din opmærksomhed.