Brobyggere til dødens dal

Danmark rummer penge og ideer nok til at skabe fremtidens Novo Nordisk og Lego. Men incitamenterne for at lade det ske i netop Danmark mangler.

Læs Vækstfondens, Innovationsfondens og DVCAs bud på, hvordan vi skaber de bedste vækstvilkår for danske startups og investorer. Vi kan afsløre, at det især handler om at forene begge sider af dødens dal. Målet er ikke uden for rækkevidde.

Business angel Thomas Black-Petersen var tidligere på måneden blandt de investorer i venturefonden Nordic Eye, der fik deres investering mere end 700 gange igen. Læs Thomas’ erfaringer og råd.

Nikolaj Nyholm er stifter af RFRSH, der tidligere på året samlede 10.000 gamere i Royal Arena. Han er serieiværksætter og garvet investor. Han stortrives med at have det fulde ansvar for en virksomhed frem for at være en brik blandt flere som investor. Læs hans historie her.

Og så har 5 millioner kroner i funding forvandlet fintech startup Ernit fra garageprojekt til reel virksomhed klar til global skalering.

Julen er over os. Bootstrapping takker for en fantastisk modtagelse. Vi har nyt på vej igen d. 9. januar. Rigtig glædelig jul og godt nytår. Og husk, vi altid er klar til ris, ros og input til at gøre Bootstrapping endnu bedre.