Sådan bliver du konge i SoMe-land

Followers er so last decade. Succes på de sociale medier kræver følgere, der gider gøre mere end at løfte tommeltotten. Den slags indhold er spiludviklerne bag Subway Surfers, SYBO, så gode til at levere, at de slår alle andre danske tech-startups med flere længder i disciplinen. Men SYBO går også all in, og indsatsen er et strategisk fokusområde forankret hos topledelsen. Lur tech-branchens SoMe-konger og -dronninger af her.

I morgen åbner en af årets største begivenheder for tech-elskere og alle andre, der bare gerne vil blive klogere på den nyeste teknologi, og hvad den gør ved måden, vi lever sammen på. Årets Techfestival kører over 5 dage og byder på mere end 200 talks, workshops og events. Læs med, og bliv inspireret til, hvad du skal gå til.

Fra Keystones er der gode råd til, hvordan du som investor og startup håndterer investeringer med mange investorer, og hos Invest in Odense lover man toptunede pitch fra de iværksættere, der i næste uge under Odense Investor Summit præsenterer deres startups.

I denne uge får du også to gode podcasts. Fra Iværksætterhistorier om MinRecept, som vil disrupte medicinalindustrien, og fra Henrik Føhns og Techtopia om AI og IoT, der kan hjælpe os med at navigere i alt det data, vi samler ind.

Hvis du er PRO-abonnent kan du dykke ned i vores startup– og investordatabase. Giv os endelig et praj, hvis du savner én i oversigten.