MinRecept vil disrupte apoteksbranchen

I dette afsnit af iværksætterhistorier fortæller medstifter af Minrecept, Joakim Skak Mikkelsen om iværksætteri inden for medicinalbranchen. Lyt med, og få Joakims råd om at blive iværksætter.

Er du interesseret i at starte noget op inden for medicinalbranchen? Så lyt med her, når Iværksætterhistorier taler med medstifter af MinRecept om iværksætteri, det at få en idé, danne et team, finde de rette partnere, udfordringer, konkurrenter, fremskafning af kapitel, fremtidsplaner og meget mere.

Sådan opstod idéen til MinRecept

Idéen til MinRecept startede i app’en Jodel, hvor folk anonymt kan poste tekster og billeder om alt mellem himmel og jord (inden for rimelighedens grænser – selvfølgelig). Her skriver en pige, hvorfor hun altid skal gå på apoteket for at hente sin p-piller. Det fanger stifter Joakims interesse. Sammen med vennen Michael bliver dette starten på MinRecept.

De første skridt på vejen

Det næste, de gør, er at kaste sig over lægemiddelloven samtidigt med de foretager en del brancheanalyse, budgettering og en spørgeskemaundersøgelse med 1.000 piger om deres p-pillevaner.

De finder hurtigt ud af, at de har brug for udviklere. De bruger derfor deres netværk til at finde de rette personer og blive inviteret til at præsentere deres idé. På ærgelig vis må de erkende, at dem, de præsenterer for, desværre ikke har flere ressourcer i øjeblikket.

Alligvel bliver de ringet op efter mødet, og bliver kaldt ind igen. Det ender da også med, at de går derfra med nye partnere, en millioninvestering og en masse gåpåmod til at fortsætte!

Det var en lille smagsprøve af, hvad der er i vente i denne uges episode. Lyt til afsnittet herunder, eller find Iværksætterhistorier i din podcast-app.