Kast amatørattituden over bord og skalér

”Det afgørende i skiftet fra startup til scaleup er at få styr på processer og strukturer.” Trustpilots Founder og CEO deler sine erfaringer og tips til scaleupledelse. For det er altså bare ikke fedt at være amatør. Det gider medarbejderne ikke være med i, som han siger.

Stjæler staten fra iværksætterne? Det mener Venstres Torsten Schack Pedersen, der vil gøre op med offentligt opgavetyveri og sikre, at SMV’er kan byde på offentlige udbud. Vi er gået i valgmode og går partierne på klingen om, hvordan de vil gøre Danmark til iværksætternation.

Indieperlen Lorelai fra Harvester Games er en af de spilproduktioner, alle anmeldere burde tvangsfodres med, for det er et spil, der kan få folks øjne op, lyder vores spilanmelders dom over den nye udgivelse.

Ugens blogs

En opstart i Silicon Valley kræver omkring en million dollars. I Danmark kan man for under 100.000 dollars drive virksomhed i et helt år. Blog fra Lokalists amerikanske Founder og CEO, Tegan Spinner, der ser mere end en fordel i at starte virksomhed fra Danmark frem for Silicon Valley.

11 spørgsmål, du skal kunne svare på inden dit pitch for investoren, fra investor og CEO hos inQvation, Claus Zibrandtsen.

Ugens lyd

Techtopia handler om CRISPR – som du allerede spiser i din yoghurt.

God fornøjelse

Du modtager her Bootstrappings gratis nyhedsbrev. Der vil være artikler, du ikke kan læse. Hvis du vil have det hele med, så kontakt os for et godt tilbud: 71 74 79 91 eller skriv til jonathan@bootstrapping.dk