Er der plads til flere på det digitale rejsemarked?

Endnu en startup melder sig på banen med en rejseplatform. Men bag står så garvede kræfter, at stifterne må have fundet en niche i det ellers crowdede space. Læs her, hvorfor folk med baggrund i Mofibo, Momondo og Founders tror på den nye danske rejseplatform. Og hvilken familiefond, der bakker op.

Mere end ni ud af ti investeringer i danske startups sidste år gik alene til mandlige iværksættere, viser en ny analyse fra The Nordic Web. Og det skyldes ikke kun mangel på kvinder i miljøet. For i Norge kan de godt finde ud af det.

Iværksætter på Tinge. Ugens mest læste opinionsindlæg er en hyldest til Tommy Ahlers fra Bootstrappings Jesper Højberg Christensen.

Læs også anmeldelsen af den nye bog om Morten Strunge, der rummer mere end banale råd til kommende iværksættere, selvom Strunges rejse i den grad er unik og ikke kan kopieres 1:1.

Og så er Soundboks på vej til Kina, som en del af det første hold af danske iværksættere på den nye nordisk-kinesiske accelerator nHac.

Vi mangler ikke vækstkapital. Men den vi har, bruger vi forkert. Iværksætter og investor Lars Tvede gør i denne uge rede for, hvorfor amerikanske venturefonde har højere afkast end de europæiske. Mens Mads Váczy Kragh, direktør i Væksthus Sjælland i sit blogindlæg efterlyser banker, der tør hjælpe iværksættere.

God læselyst