Ledelsesdilemma i scaleups

Pleo er bygget af unge mennesker med ild i øjnene.”

Sådan siger Pleos medstifter og adm. direktør, Jeppe Rindom, om succesfaktoren i den danske fintech-virksomhed, der i maj hentede 103 millioner kr. til international vækst. Den ild skal fortsat være fundamentet, når 20 ansatte skal blive til 200 på halvandet år. Omvendt kræver så kraftig vækst også mere ledelse, hvis alt ikke skal ende i kaos, erkender direktøren. Men hvordan skruer man op for ledelsen uden at ødelægge den gejst og gnist, der har skabt virksomheden? Læs Jeppe Rindoms bud på en underbelyst udfordring, som stadig flere danske startups står med, i takt med at flere bliver til scaleups.

I denne uge kan du også dykke ned i, hvordan Sound Hub Denmark i Struer vil skabe verdens førende lydhub i Limfjordsbyen. Investorerne er overbeviste, og de første startups rykker snart ind.

Og så tror Copenhagen Capacitys talent-direktør på, at Danmark har et stort uudnyttet potentiale for at tiltrække tech-talenter. Læs her hvordan.

Hun er 21 år og ejer af en tre år ung startup til en værdi af 1.000 millioner dollars. Kan vi lære noget af iværksætter-kendis Kylie Jenners historie?

Happeo er en finsk startup, der er blevet kaldt et af Europas mest lovende. Selskabet har netop rejst 51 millioner kr. til at skabe det nye intranet.

God læselyst.