Danske investorer efterlyses

Dette er Bootstrappings gratis nyhedsbrev. Bliv abonnent og kom endnu tættere på det danske startup- og investormiljø. Kontakt os for et godt tilbud: 71 74 79 91 eller skriv til jonathan@bootstrapping.dk

Kinesiske Tencent er klar med millioner til danske spiludviklere. Også andre store investorer fra Asien og det øvrige udland havde fundet vej til Børssalen i København, da den danske spilbranche afholdt årets matchmaking. Men det er tyndt med danske investorer, der står klar til at sikre en stærk og kontinuerlig pipeline af nye Subway Surfers.

Hvad vil politikerne med Iværksætterdanmark?

Iveren for at få succes skal være større end frygten for at fejle. Det mener Alternativets Rasmus Nordqvist, der vil have et socialt sikkerhedsnet for iværksættere. Hvad mener du?

Tankens kraft

Snart kan du kontrollere digitale og bevægelige devices, som fx droner, med hjernen. Velkommen til The Era of Brain-Computer Interfaces.

Den hotteste startup er dansk

Danske Too Good To Go er Europas hotteste vækstvirksomhed. Det blev slået fast med en award på årets The Next Web-konference. TechBBQs Katrine Arevad var med.

Ugens lyd

Techtopia handler i denne uge om Danmark som rumfartsnation og astronaut Andreas Mogensens bud på, hvordan dansk tech bliver en del af rumeventyret.

Fremtidsfabrikken har talt med Lars Tvede om hans netop udkomne bog Supertrends: 50 ting du bør vide om fremtiden.

God fornøjelse